Niet gebonden aan standaardmaten
Altijd de nieuwste materialen
Gemaakt in onze eigen meubelfabriek

U bent verzekerd van een eigentijds interieur voor de horeca als u kiest voor maatwerk van EBM Interieurbouw. Wij weten als geen ander hoe we een kale ruimte om kunnen toveren tot een bruisende horecazaak. Wat voor interieur heeft u in gedachten? Wij zetten uw wensen graag om in een totaalconcept tijdens een persoonlijk gesprek.

EEN UNIEK INTERIEUR VOOR DE HORECA DANKZIJ INTERIEURBOUW

Of u nu een bruisende bistro, een zakelijk bedrijfsrestaurant of een gezellige bar heeft, in alle gevallen is het interieur voor een groot deel bepalend voor de sfeer. Welke sfeer wilt u uitstralen? Laat het weten aan een van onze ontwerpers en wij begeleiden u bij het gehele inrichtingsproces.

BEKIJK ONZE GEREALISEERDE PROJECTEN ONLINE

Naast dat u ons inschakelt voor interieurbouw voor de horeca, verzorgen wij ook voor andere sectoren maatwerk. Denk hierbij aan het onderwijs, de zorg en voor particulieren. Bekijk onze opgeleverde projecten eenvoudig online en filter eenvoudig op verschillende categorieën. Heeft u liever direct contact over uw interieurbouwproject? Wij staan u graag te woord als u contact met ons opneemt.

BEZOEK DE ONTWERPSTUDIO IN GROOT-AMMERS OF BEL

Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden over interieurbouw binnen de horeca. Plan een gesprek in door te bellen naar 0184 - 60 29 55 en bezoek onze ontwerpstudio in Groot-Ammers. Heeft u van tevoren vragen die u ons graag stelt? Ook dan staan we u telefonisch te woord.

Contact

EBM Interieurbouw
Ambachtsweg 23
2964 LG Groot-Ammers

Telefoon
0184 - 60 29 55

E-mail
 
contact@ebminterieurbouw.nl

Contactformulier ❯

© EBM Interieurbouw