Niet gebonden aan standaardmaten
Altijd de nieuwste materialen
Gemaakt in onze eigen meubelfabriek

Interieurbouw binnen het onderwijs is onmisbaar geworden. De onderwijsinstelling moet uitnodigen om naar binnen te gaan, te ontmoeten en er moet optimaal worden gewerkt. EBM Interieurbouw heeft ruimschootse ervaring op het gebied van het ontwerpen van een onderwijsinstelling. Wij zorgen ervoor dat studenten, medewerkers en bezoekers zich op hun gemak en thuis voelen.

Interieurbouw biedt een complete oplossing voor het onderwijs

Door het gebruik en het combineren van verschillende materialen, kleuren en bijzondere vormen creëren wij een unieke leeromgeving voor uw onderwijsinstelling. Wij ontwerpen onder meer:
  • Receptiebalies
  • Bureaus en tafels
  • Lockers
  • Inrichtingen van cafés en restaurants

Ben verzekerd van een representatief interieur

Naast dat wij ruimtes ontwerpen waarin optimaal kan worden gewerkt, moet interieurbouw voor het onderwijs ook representatief zijn. Het interieur moet nieuwe studenten aantrekken en, minstens zo belangrijk, passen bij de identiteit van uw organisatie. Daarom luisteren we graag naar uw wensen, waarna wij ervoor zorgen dat uw onderwijsinstelling de juiste uitstraling en functie krijgt.

Wij ontwerpen lokalen, kantoren en meer

Ons ontwerpteam heeft ruimschootse ervaring met het ontwerpen van lokalen, aula’s, kantoren en diverse algemene ruimten voor onderwijsinstellingen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw gebouw als u een afspraak maakt via 0184 - 60 29 55. Verzorgen wij binnenkort de interieurbouw voor uw onderwijsinstelling?

Contact

EBM Interieurbouw
Ambachtsweg 23
2964 LG Groot-Ammers

Telefoon
0184 - 60 29 55

E-mail
 
contact@ebminterieurbouw.nl

Contactformulier ❯

© EBM Interieurbouw