Niet gebonden aan standaardmaten
Altijd de nieuwste materialen
Gemaakt in onze eigen meubelfabriek

Er zijn tal van mogelijkheden voor interieurbouw op particulier gebied. Van kastenwanden tot aan keukens, alles wat afwijkend is in een interieur en niet standaard te koop is realiseren wij. Een van de ontwerpers van EBM Interieurbouw komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken en de beoogde ruimte te bekijken.

Benut de ruimte zo goed mogelijk met interieurbouw voor de particulier

Of u nu een nieuwbouwwoning of een karakteristiek pand heeft. Een woonhuis of een appartement. In alle gevallen is interieurbouw voor particulieren aan te bevelen. Het is niet altijd even gemakkelijk om meubelstukken te vinden die precies aan de afmetingen van uw ruimte voldoen. Dankzij ons maatwerk passen de meubelstukken op de millimeter nauwkeurig en benut u de ruimte optimaal.

Interieurbouw van A tot Z

Naast dat wij interieurbouw voor de particulier ontwerpen in onze tekenstudio, beschikken wij ook over een eigen geautomatiseerde meubelfabriek en meubelspuiterij. Hierdoor verzorgen wij zowel het ontwerp als de realisatie en nemen wij uw complete vraagstuk uit handen. Laat u inspireren en bekijk onze gerealiseerde projecten voor particulieren alvast online.

Iedere denkbare woonstijl

Heeft u een klassieke of moderne woonstijl? U kiest bij ons uit een wijde range aan materialen en producten, waardoor de mogelijkheden op het gebied van interieurbouw voor de particulier zeer divers zijn. U maakt eenvoudig een afspraak met een van onze ontwerpers door te bellen naar 0184 - 60 29 55.

Contact

EBM Interieurbouw
Ambachtsweg 23
2964 LG Groot-Ammers

Telefoon
0184 - 60 29 55

E-mail
 
contact@ebminterieurbouw.nl

Contactformulier ❯

© EBM Interieurbouw