Niet gebonden aan standaardmaten
Altijd de nieuwste materialen
Gemaakt in onze eigen meubelfabriek

Interieurbouw op zakelijk gebied laat u over aan het team van EBM Interieurbouw. Nadat uw ontwerp door onze tekenafdeling is goedgekeurd, bouwen wij uw interieur in onze eigen geautomatiseerde meubelfabriek en meubelspuiterij. Van ontwerp tot aan realisatie, wij nemen graag uw gehele opdracht uit handen.

Een spraakmakend interieur dankzij interieurbouw op zakelijk gebied

Of het nu gaat om een kantoor, een horecapand, een onderwijsinstelling of een zorginstelling, in alle gevallen is een spraakmakend interieur belangrijk. Het interieur moet aansluiten op uw bedrijfsimago en tegelijkertijd een aangename omgeving zijn voor werknemers, klanten of patiënten. Wij maken gebruik van de modernste en nieuwste materialen en technieken, waarbij uw wensen altijd het uitgangspunt vormen.

Laat u inspireren en bekijk onze projecten online

Wij hebben ruimschootse ervaring met het realiseren van interieurbouw op particulier en zakelijk gebied. Bekijk onze projecten online en laat u inspireren. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden als u contact opneemt met een van onze medewerkers.

Interieurbouw in de regio Utrecht en Rotterdam

Wij verzorgen voornamelijk interieurbouw projecten op zakelijke en particulier gebied in de regio Utrecht en Rotterdam. Schakelt u ons binnenkort in? Voor vragen of het inplannen van een afspraak belt u naar 0184 - 60 29 55.

Contact

EBM Interieurbouw
Ambachtsweg 23
2964 LG Groot-Ammers

Telefoon
0184 - 60 29 55

E-mail
 
contact@ebminterieurbouw.nl

Contactformulier ❯

© EBM Interieurbouw