Niet gebonden aan standaardmaten
Altijd de nieuwste materialen
Gemaakt in onze eigen meubelfabriek

De juiste sfeer uitstralen maken wij mogelijk met interieurbouw voor de zorg. Of het nu gaat om een verzorgingshuis of ziekenhuis, in beide gevallen moet er altijd een schakel zijn tussen de patiënt en de zorginstelling. Het team van EBM Interieurbouw vertelt u graag meer over alle opties die er zijn binnen de zorg.

Een rustige omgeving dankzij interieurbouw voor de zorg

Rust is een van de factoren die wij meenemen tijdens het ontwerpproces. Dit vindt plaats in onze eigen studio, waarna de interieurbouw in de eigen meubelfabriek en meubelspuiterij plaatsvindt. Naast rust hechten wij, net als u, veel waarde aan factoren zoals gebruiksvriendelijkheid en hygiëne. Wij nemen graag het complete interieurbouwvraagstuk voor u uit handen.

Filter onze projecten op categorie

Voor de particuliere een zakelijke markt leveren wij een breed scala aan projecten op. Daarom maakt u in ons online portfolio eenvoudig gebruik van verschillende filters, zodat u in één oogopslag onze interieurbouwprojecten voor de zorg ziet. Laat u inspireren en ontdek de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Wat laat u op maat maken?

Van achterwanden van bedden tot aan bureaus en van chemo-meubels tot aan kasten. U kiest bij ons uit een breed scala aan producten op maat. Wij luisteren graag naar uw wensen tijdens een afspraak die u maakt via 0184 - 60 29 55.

Contact

EBM Interieurbouw
Ambachtsweg 23
2964 LG Groot-Ammers

Telefoon
0184 - 60 29 55

E-mail
 
contact@ebminterieurbouw.nl

Contactformulier ❯

© EBM Interieurbouw