Niet gebonden aan standaardmaten
Altijd de nieuwste materialen
Gemaakt in onze eigen meubelfabriek

EBM Interieurbouw beschikt over een ervaren team van interieurbouwers, waardoor dit bedrijf ieder project tot een succes brengt. Wat voor vraagstuk heeft u? En wat is de gestelde deadline? Laat het aan ons weten en wij verzorgen uw project van A tot Z. Onze interieurbouwers realiseren graag het interieur dat u in gedachten heeft. Laat u alvast inspireren en bekijk onze opgeleverde interieurprojecten in het online portfolio.

Onze interieurbouwers en werkvoorbereiders staan voor u klaar

Nadat u het ontwerp en de offerte goed heeft gekeurd, starten wij met de werkvoorbereiding. Onze werkvoorbereiders meten in, werken alles technisch uit, bestellen de benodigde materialen en begeleiden de vervolgprocedure. Ook worden eventuele knelpunten voor aanvang van de productie opgelost door ons interieurbouw bedrijf.

Productie in de eigen meubelfabriek

Zijn alle materialen binnengekomen? In dat geval starten onze interieurbouwers met het productieproces van uw interieur. De interieurbouw voor uw bedrijf vindt in onze eigen meubelfabriek plaats. Moet uw interieur voorzien worden van een bepaalde kleur? In dat geval voeren wij dit in onze eigen meubelspuiterij voor u uit. Van ontwerp tot montage, wij staan u het hele proces bij.

Bekijk onze projectcategorieën online

Tot op heden hebben onze interieurbouwers verschillende projecten gerealiseerd voor de particuliere en zakelijke markt. Bent u benieuwd wat wij op het gebied van interieurbouw voor uw bedrijf kunnen verwezenlijken? Bekijk onze projecten online en filter op verschillende categorieën, zoals kantoren, onderwijs en particulier. Voor vragen over een van onze projecten of voor het maken van een afspraak belt u naar 0184 - 60 29 55.

Contact

EBM Interieurbouw
Ambachtsweg 23
2964 LG Groot-Ammers

Telefoon
0184 - 60 29 55

E-mail
 
contact@ebminterieurbouw.nl

Contactformulier ❯

© EBM Interieurbouw