Niet gebonden aan standaardmaten
Altijd de nieuwste materialen
Gemaakt in onze eigen meubelfabriek

EBM Interieurbouw biedt een totaalpakket voor interieurprojecten voor de particuliere en zakelijke markt. Een goed interieur ademt de juiste sfeer en beleving uit en is hierdoor een onmisbaar element binnen de zorg, horeca en bij u thuis. Wat voor vraagstuk mogen wij voor u realiseren? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze interieurprojecten als u contact met ons opneemt.

Wij realiseren interieurprojecten voor verschillende sectoren

Wilt u uw ruimte in huis optimaal indelen hiervoor een keuken op maat laten maken? Moet uw bedrijfspand een representatieve functie krijgen en voorzien worden van een strak interieur? Of wilt u dat er een schakel komt tussen de patiënt en uw zorginstelling? In alle gevallen beschikken we over de juiste materialen en technieken om uw interieur succesvol op te leveren.

Bekijk onze projecten online

Tot op heden hebben wij verschillende interieurprojecten opgeleverd voor de particuliere en zakelijke sector. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze projecten online en filter op bijvoorbeeld onderwijs, kantoren, keukens en horeca.

Uw project start met een kennismakingsgesprek

Voordat we aan uw project starten, brengen we uw wensen helder in kaart. Plan een gesprek in op ons kantoor of laat een van onze meedenkers bij u langskomen. U bereikt ons telefonisch via 0184 - 60 29 55.

Contact

EBM Interieurbouw
Ambachtsweg 23
2964 LG Groot-Ammers

Telefoon
0184 - 60 29 55

E-mail
 
contact@ebminterieurbouw.nl

Contactformulier ❯

© EBM Interieurbouw