Niet gebonden aan standaardmaten
Altijd de nieuwste materialen
Gemaakt in onze eigen meubelfabriek

Een keuken is een van de meest voorkomende projecten binnen de interieurbouw. En dat is helemaal niet zo vreemd. U bent niet gebonden aan standaardmaten en iedere breedte-, diepte- en hoogtemaat is mogelijk bij EBM Interieurbouw.

Een keuken in elke denkbare maat dankzij interieurbouw

Nadat het ontwerp van de keuken door u goed is gekeurd, kan de interieurbouw starten in onze meubelfabriek en meubelspuiterij. Wij ontwerpen, vervaardigen en monteren alle denkbare maatkeukens voor particulieren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste en nieuwste materialen en technieken.

Bekijk onze gerealiseerde keukens online

Tot op heden hebben wij verschillende keukens opgeleverd voor particulieren. Bekijk onze gerealiseerde keukens in ons online portfolio. Ziet u een stijl die u in soortgelijke versie terugziet in uw interieur? Laat het ons weten en wij bieden u een passend voorstel.

Plan een afspraak bij u thuis in

Droomt u van een kookeiland in landelijke stijl? Een keuken in industriële stijl die perfect inspeelt op de laatste woontrend? Of gaat uw voorkeur uit naar een minimalistische en greeploze keuken? Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Voor vragen of het inplannen van een afspraak belt u naar 0184 - 60 29 55.

Contact

EBM Interieurbouw
Ambachtsweg 23
2964 LG Groot-Ammers

Telefoon
0184 - 60 29 55

E-mail
 
contact@ebminterieurbouw.nl

Contactformulier ❯

© EBM Interieurbouw