Niet gebonden aan standaardmaten
Altijd de nieuwste materialen
Gemaakt in onze eigen meubelfabriek

Projectinrichting voor kantoren laat u uitvoeren door EBM Interieurbouw. Wij hebben ruimschootse ervaring met het ontwerpen en bouwen van de inrichting van kantoren en helpen u graag met het creëren van een unieke werkplek.

Projectinrichting van A tot Z voor kantoren

Bij het ontwerpen van een nieuw kantoor komen behoorlijk wat zaken kijken. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan akoestische voorzieningen, luchtbehandeling, het interieur en de afwerking? Wij nemen graag uw complete interieurbouw vraagstuk uit handen en verzorgen projectinrichting van A tot Z voor kantoren.

Ben verzekerd van een representatieve uitstraling

Het kantoor moet een optimaal werkklimaat hebben voor uw werknemers, maar een representatieve uitstraling is minstens zo belangrijk. Daarom luisteren we graag naar uw wensen en bieden hier een passend ontwerpvoorstel voor. Wilt u uw bedrijfspand gedeeltelijk of volledig in een nieuw jasje steken?

Een breed scala aan opgeleverde projecten

De mogelijkheden op het gebied van projectinrichting voor kantoren zijn vrijwel eindeloos. Bekijk onze opgeleverde projecten alvast online en ontdek wat wij u te bieden hebben. Wilt u meer weten over een van onze opdrachten of plant u graag een afspraak in met een van onze medewerkers? In beide gevallen staan we u te woord als u belt naar 0184 - 60 29 55.

Contact

EBM Interieurbouw
Ambachtsweg 23
2964 LG Groot-Ammers

Telefoon
0184 - 60 29 55

E-mail
 
contact@ebminterieurbouw.nl

Contactformulier ❯

© EBM Interieurbouw