Niet gebonden aan standaardmaten
Altijd de nieuwste materialen
Gemaakt in onze eigen meubelfabriek

Projectinrichting in de regio van Rotterdam laat u uitvoeren door het team van EBM Interieurbouw. Van ontwerp tot aan uitvoering, u schakelt ons voor het volledige traject in. Heeft u een opdracht als particulier of zakelijke klant? En binnen welke termijn wilt u dit opgeleverd zien? Laat het aan ons weten en plan een gesprek in met een van onze medewerken.

Projectinrichting in de regio van Rotterdam start op de tekenafdeling

Wij nemen uw complete interieurbouw vraagstuk uit handen nemen, van ontwerp tot realisatie. Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht starten wij aan het ontwerpen op de tekenafdeling. Heeft u het ontwerp goedgekeurd en kan de uitvoering starten? Wij houden de communicatielijnen kort en fabriceren in onze eigen meubelfabriek en meubelspuiterij

Gerealiseerde projecten voor verschillende sectoren

Tot op heden hebben wij verschillende projecten gerealiseerd omtrent projectinrichting in de regio van Rotterdam. Denk hierbij aan de volgende sectoren:

Totale interieurbouw voor projectinrichting voor de zakelijke en particuliere markt

U schakelt ons in voor de totale interieurbouw voor projectinrichting voor de zakelijke en particuliere markt in de regio Rotterdam. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over een van onze projecten in het online portfolio? In beide gevallen staan we u graag te woord via 0184 - 60 29 55.

Contact

EBM Interieurbouw
Ambachtsweg 23
2964 LG Groot-Ammers

Telefoon
0184 - 60 29 55

E-mail
 
contact@ebminterieurbouw.nl

Contactformulier ❯

© EBM Interieurbouw