Niet gebonden aan standaardmaten
Altijd de nieuwste materialen
Gemaakt in onze eigen meubelfabriek

U schakelt EBM Interieurbouw in voor projectinrichting in de regio van Utrecht. Voor zowel de particuliere en zakelijke markt verzorgen wij uiteenlopende projecten, waarbij we altijd gebruikmaken van de nieuwste materialen en technieken. Laat u de complete interieurbouw binnenkort aan ons over?

Projectinrichting van ontwerp tot aan realisatie in de regio van Utrecht

Dankzij onze eigen tekenafdeling, geautomatiseerde meubelfabriek en eigen meubelspuiterij zijn wij in staat om de complete interieurbouw voor u te verzorgen. Hierdoor zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos en realiseren wij verschillende interieurstijlen. Heeft u een vraagstuk als particulier of als zakelijke klant? Laat het ons weten en wij verzorgen een ontwerpvoorstel op maat.

Van ontwerp tot realisatie

Wij nemen graag uw complete vraagstuk uit handen. Van ontwerp tot realisatie, wij staan u tijdens het gehele proces graag bij. Of het nu gaat om projectinrichting in de regio van Utrecht voor een nieuwe keuken, een kantoorpand of een horecazaak. In alle gevallen beschikken wij over de juiste kennis en expertise om uw project succesvol en binnen de gestelde deadline op te leveren.

Plan een afspraak op kantoor

Voordat wij starten met projectinrichting in de regio van Utrecht, brengen wij uw wensen helder in kaart. Plan een afspraak in op ons kantoor, gevestigd in Groot-Ammers en bel naar 0184 - 60 29 55. Voor vragen die u op voorhand heeft staan we u uiteraard ook graag telefonisch te woord.

Contact

EBM Interieurbouw
Ambachtsweg 23
2964 LG Groot-Ammers

Telefoon
0184 - 60 29 55

E-mail
 
contact@ebminterieurbouw.nl

Contactformulier ❯

© EBM Interieurbouw